Rechercher dans ce blog

Sunday, April 18, 2021

Budete hrát Resident Evil Village na konzoli? Podívejte, co z ní vytáhnete - iDNES.cz

O všech důležitých oznámeních z akce Resident Evil Showcase jsme psali na Bonuswebu zde. Capcom mezitím potvrdil rozlišení a snímkování u jednotlivých konzolí. 

Nejlépe hra samozřejmě poběží na next-gen konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X, u nichž máme očekávat 4K / 60 FPS a HDR. Pokud ovšem zapneme ray tracing, rozlišení zůstane, ale snímkování klesne na 45. Na Xboxu Series S hra poběží v 1440p / 45 FPS s ray tracingem pak 1440p / 30 FPS.

Majitelé Xboxu One X a PlayStation 4 Pro si budou moci vybrat, zda chtějí hrát v 1080p / 60 FPS, nebo v 4K / 30. Ti se základním modelem PlayStationu 4 se musí spokojit s 900p / 45 FPS. A nejhůř na tom budou hráči s Xboxem One, který zvládne maximálně 900p / 30 FPS. Co se Stadie týče, na výběr bude mezi 1080p / 60 FPS a dynamickým rozlišením až 4K / 60 FPS. 

Resident Evil Village dorazí 7. května, kromě konzolí samozřejmě vyjde i na PC. Součástí hry bude multiplayerová akce Resident Evil Re:Verse (číst první dojmy na Bonuswebu).

Let's block ads! (Why?)


Budete hrát Resident Evil Village na konzoli? Podívejte, co z ní vytáhnete - iDNES.cz
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...