Rechercher dans ce blog

Tuesday, April 13, 2021

Samsung Galaxy A82 se objevuje na prvních fotografiích. Jako Galaxy A80 neohromí | mobilenet.cz - mobilenet.cz

Samsung v minulém měsíci ukázal klíčové novinky řady Galaxy A, modely Galaxy A52 a Galaxy A72. Ve hře je však ještě jeden vybavenější kousek, kterým by se měl stát Galaxy A82. Mělo by se jedna o nepřímého nástupce dva roky starého Galaxy A80, avšak spojovat je bude jen podobné označení.

Pokud si vzpomenete na Samsung Galaxy A80, šlo o netradiční telefon s výsuvnou konstrukcí a trojitým otočným fotoaparátem. Díky tomu například displej nebyl narušen výřezem či průstřelem. Skrze weibo.com odhalený Samsung Galaxy A82 je však svým vzhledem zcela standardním telefonem, který má v 6,7palcovm AMOLED displeji malý průstřel. Ani konstrukce nebude výsuvná, vzhled tak bude připomínat všechny ostatní Samsungy.

Hlavním trumfem Galaxy A82 by však měl být procesor. Spekuluje se, že výrobce nasadí výkonný Snapdragon 860. Baterie by měla mít kapacitu jen skromných 4 500 mAh. Lze však předpokládat, že stejně jako u výše zmíněné dvojice se i zde dočkáme zvýšené odolnosti. Na další podrobnosti si však budeme muset počkat.

Let's block ads! (Why?)


Samsung Galaxy A82 se objevuje na prvních fotografiích. Jako Galaxy A80 neohromí | mobilenet.cz - mobilenet.cz
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...