Rechercher dans ce blog

Wednesday, April 12, 2023

Dead Island 2 odhaluje HW nároky - Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky

Vývojáři ze studia Dambuster zveřejnili HW požadavky pro PC verzi akce Dead Island 2. Kromě do čtyř kategorií rozdělených nároků jsme se prostřednictvím oficiálních stránek hry dozvěděli další zajímavé informace.

Autoři například prozradili, že hra nenabídne cross-play multiplayer. Proklamovaný kooperativní režim pro až tři hráče si tak budete moci vychutnat pouze s hráči na stejné platformě. Hra nabídne alespoň cross-gen mezi jednotlivými konzolovými generacemi.

Zároveň vyšlo najevo, že titul na konzolích PlayStation 5 a Xbox Series X/S poběží v 60 FPS. Majitelé starších konzolí v podobě PlayStationu 4 a Xboxu One se budou muset spokojit s 30 FPS. Potvrzena byla také podpora technologie AMD FSR 2 a přítomnost režimu pro streamery, ve kterém například půjde vypnout licencovanou hudbu.

Dead Island 2 vychází 21. dubna na PC (Epic Games Store) a konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S. Podrobnější představu o této zombie akci vám nabídnou nedávné záběry z úvodu hru nebo naše dojmy z hraní.

Dead Island 2

Adblock test (Why?)


Dead Island 2 odhaluje HW nároky - Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...