Rechercher dans ce blog

Friday, May 19, 2023

Lords of the Fallen se vrací z vývojářského pekla, vyjdou již v říjnu - iDNES.cz

Lords of the Fallen z roku 2014 byl solidním akčním RPG ve stylu Dark Souls (viz naše recenze). Začít okamžitě připravovat pokračování tak byl od polského vydavatelství City Interactive poměrně logický krok, nakonec se to však pořádně zašmodrchalo.

Na vývoji se postupně vystřídalo několik vývojářských týmů, zásadně se změnil i základní koncept. Chystaná novinka proto nebude ani tak pokračováním, jako spíše restartem. I proto se hra dnes jmenuje poněkud matoucně úplně stejně, jako ta z roku 2014.

Podle prvních ukázek jde o klasického zástupce žánru, kdy prolézáte rozsáhlé podzemní komplexy a snažíte se nezemřít jednou z mnoha brutálních smrtí, které zde číhají na každém kroku. Kromě vysoké obtížnosti chtějí vývojáři lákat i na detailní grafiku, ostatně ne nadarmo si společnost Epic vybrala ukázku ze hry pro představení svého Unreal Enginu 5 (viz náš článek).

Lords of the Fallen vychází 13. října na PC a aktuální řadě konzolí.

Adblock test (Why?)


Lords of the Fallen se vrací z vývojářského pekla, vyjdou již v říjnu - iDNES.cz
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...