Rechercher dans ce blog

Sunday, August 13, 2023

Nabijte raketomety! Quake II dostává vytoužený remaster - SMARTmania.cz

Screenshot ze hry Quake II
  • Pokračování legendárního Quake se dočkalo remasteru
  • Kromě lepší grafiky se můžete těšit také na řadu zbrusu nových map
  • Quake II je k dispozici za 10 dolarů na konzolích a PC

Mezi fanoušky videoher asi jen těžko najdete někoho, kdo by neznal legendu žánru FPS jménem Quake. Klenot studia id Software, který vznikl ve spolupráci velikánů Johna Carmacka a Johna Romera, patří do zlatého fondu a pro mnoho dříve narozených hráčů jde stále o velmi živou a nadčasovou střílečku. Po remasteru prvního dílu se podobné péče nyní dočkal také druhý díl z roku 1997.

Quake II se vrací v plné síle

Remaster Quake II zachovává všechny ikonické prvky samotné hry, ať už jde o úrovně, mechaniky či hratelnost. Naopak se vývojáři soustředili na implementaci moderních technologií, jako je ukládání pozic do cloudu či několika multiplayerových režimů, například lokálně s rozdělenou obrazovkou a online kooperaci. Výrazného vylepšení se dočkala především grafická stránka – Quake II půjde nově spustit v rozlišení 4K.

„Vychutnejte si legendární hratelnost Quake II, doplněnou o původní soundtrack od Sonic Mayhem a vylepšenou o podporu širokoúhlého zobrazení, dříve vyřazeného obsahu. Samozřejmostí je vizuální a výkonnostní vylepšení, díky nimž si můžete naplno vychutnat každý záblesk výstřelu a explozi, ať už ve starých známých či zcela nových úrovních,“ stojí v tiskové zprávě Bethesdy k uvedení remasteru. Celkem si můžete vychutnat všech 33 úrovní kampaně a 21 map pro deathmatch, přičemž ke hře dostanete i kopii Quake 64 a zbrusu novou expanzi od MachineGames, která přidává dalších 28 úrovní do kampaně a jednu mapu pro deathmatch.



quake



Nepřehlédněte

Z počítače na zápěstí: legendární Quake si zahrajete už i na Apple Watch

Remasterovaná verze Quake II je již k dispozici za cenu 10 dolarů (cca 260 Kč s DPH) na platformách PC, Xbox, Nintendo Switch a PlayStation. Hráči na noteboocích a stolních počítačích mohou hru získat jak skrze Microsoft Store, tak i v obchodech Steam a Good Old Games, přičemž pokud již starší verzi Quake II vlastníte, dostanete aktualizaci na novou verzi zcela zdarma. Dobrou zprávu máme také pro předplatitele Game Passu – v rámci něj si můžete remaster Quake II zahrát bez dalších poplatků.

Autor článku Michael Chrobok
Michael Chrobok

Fanoušek mobilních technologií, amatérský fotograf, příležitostný sportovec a městský cyklista. Ve volném čase rád cestuje, zahraje si hru, nebo se ponoří do světa Zaklínače či Star Treku.

Adblock test (Why?)


Nabijte raketomety! Quake II dostává vytoužený remaster - SMARTmania.cz
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...