Rechercher dans ce blog

Sunday, August 13, 2023

Paladin se u hráčů Baldur's Gate 3 stal volbou číslo jedna - Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky

Baldur’s Gate 3 je hitem, kterému se podařilo uspět tam, kde se většině izometrických RPG příliš nedařilo. Jak však ukazuje tento kousek, když vsadíte na správné karty, můžete počítat s tím, že vám hráči „utrhnou“ ruce. Nyní vývojáři z Larian Studios přichází se slušnou várkou herních statistik, které ukazují detaily orientované na hraní jejich díla. Komunita v něm podle všeho během prvního týdne nechala už více než 10 000 000 hodin, nebo něco přes 1225 let, což je dechberoucí. Oblíbená byla komunikace se zvířaty a mrtvolami. Pokud jde o nejvíce vyhledávanou specializaci, tak vyhrál Paladin. Preferovanou rasou pak byl půlelf. U tvorby samotné strávila hráčská obec více než 88 let.

Paladin se u hráčů Baldur's Gate 3 stal volbou číslo jedna Baldurs Gate 3 4

Největším oblíbencem hráčů se stal Gale následovaný v závěsu plamennou Karlach. Většina se během příběhu rozhodla postavit na stranu druidů, čímž se přiklonila na stranu dobra. Pokud jde o dokončení hry, tak během týdne jí dokončilo „pouze“ 368 hráčů. Celkově statistiky ukazují, že je Baldur’s Gate 3 peckou, která motivuje hráče k testování různých cest. Je dobře, že Larian Studios uspělo tam, kde většina jiných takový sukces nezaznamenala.

Adblock test (Why?)


Paladin se u hráčů Baldur's Gate 3 stal volbou číslo jedna - Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...