Rechercher dans ce blog

Thursday, August 3, 2023

Který pant vydrží déle? Sledujte živě unikátní ohýbací duel véčkové Motoroly a Samsungu - MobilMania.cz

Polský Youtuber Mrkeybrd se opět pouští do velkého testu skládacích zařízení. V loňském roce otestoval véčko Galaxy Z Flip3, které přežilo 418 502 přeložení, tedy více než dvojnásobek hodnoty deklarované výrobcem. V aktuálním testu se začíná od nuly, a to v rámci soboje Galaxy Z Flip5 a Motoroly Razr 40 Ultra. Které z véček zvítězí, resp. na jaké metě se počítadlo u těchto modelů zastaví?

Přímým přenos skládání véček začal ve středu 2. srpna v 17:00 hod. V době psaní článku jsme na počítadlech viděli hodnoty 35 557 (Motorola) a 34 533 (Samsung). Telefony ručně otevírají a zavírají znudění „dobrovolníci“, kteří se před kamerou pravidelně střídají. Vidite je z čelního pohledu, a samotné telefony i při pohledu shora. Na zádech a vnějším displeji jsou umístěna čidla pro počítadla, skóre se u obou telefonů liší, protože každý „skládač“ má své vlastní tempo a občasné přestávky. Pokud však článek čtete později, zřejmě bude počítadlo na daleko vyšší hodnotě.

Klepněte pro větší obrázek
Skládací test Razru 40 Ultra a Galaxy Z Flip5 už běží minimálně 16 hodin, za tu dobu se počítadlo přehouplo teprve přes 35 tisíc přeložení

Sluší se připomenout, že Samsung u svých skládaček uvádí životnost displeje a pantu na 200 tisíc přeložení, což má ověřeno certifikací u Bureau Veritas. Motorola však u nových skládaček žádnou certifikaci neuvádí. U Razru 5G z roku 2020 však značka taktéž operovala s hodnotou 200 tisíc přeložení. Bude tedy zajímavé sledovat, jak skládací test nakonec dopadne. Zvítězí certifikovaný Samsung nebo „necertifikovaná“ Motorola? Překonají oba 200 tisíc přeložení, nebo se pant či displej pokazí dříve? Sledovat to ostatně můžete i vy sami, a to v přímém přenosu níže v článku.

Živě: skládací test Razru 40 Ultra a Galaxy Z Flip5:

Čekání na výsledek se ale může dosti protáhnout. V případě zmiňovaného testu Z Flip3 se na výsledné skóre čekalo téměř šest dní! Jakmile budeme vědět, kolik překladů telefony vydržely, budete vás o tom samozřejmě informovat.

Adblock test (Why?)


Který pant vydrží déle? Sledujte živě unikátní ohýbací duel véčkové Motoroly a Samsungu - MobilMania.cz
Read More

No comments:

Post a Comment

Metro Awakening zve do tunelů moskevského metra ve virtuální realitě - INDIAN - INDIAN

Abychom vám mohli nabídnout co nejlepší zážitek z našich stránek, používáme ty nejmodernější technologie. Bez JAVASCRIPTU tyto stránky nem...